top of page

Pasta pesto met carpaccio

  • Writer: Diëtist Vitel
    Diëtist Vitel
  • Jan 30, 2024
  • 1 min read

Wat heb je nodig? (voor 1 persoon)

• 75 gram volkoren penne

• 30 gram groene pesto

• 30 ml alpro cuisine light

• 75 gram rundercarpaccio

• 150 gram courgette

• 100 gram cherrytomaatjes

• 1 bosui

• 30 gram rucola

• 5 gram pijnboompitten

• 15 ml remia frites lijn mengen met 5 gram truffelmayonaise

Hoe maak je het?

1. Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze en snijd ondertussen de courgette in partjes en de cherrytomaatjes doormidden.

2. Bak de courgette op middelhoog vuur voor +- 10 minuten en voeg hierna de pasta, pesto en alpro cuisine toe. Meng goed door elkaar en voeg als laatste de cherrytomaatjes toe.

3. Bekleed een diep bord met de rucola en verdeel hierover de pasta.

4. Verdeel hier vervolgens de carpaccio over en meng daarna de friteslijn en truffelmayonaise door elkaar en doe deze over de carpaccio.

5. Verdeel hier nog de pijnboompitten en bosui over een eet smakelijk!


Voedingswaarde:

Energie: 585 kcal

Vet: 20 gram

Verzadigd vet: 3 gram

Koolhydraten: 62 gram

Eiwit: 33 gram

Vezels: 10 gram

Zout: 1,4 gram

 
 
 

Comentarios


VOLG VITEL 

  • Instagram
  • LinkedIn - Black Circle
  • TikTok

Aangesloten bij:

Telefoonnummer: 085-760 3959

E-mail: info@dietistvitel.nl         

Openingstijden:

Maandag: 

Dinsdag: 

Woensdag: 

Donderdag: 

vrijdag: 

Zaterdag: 

Zondag: 

08:00 - 18:00

08:00 - 18:00

08:00 - 19:00

08:00 - 18:00

08:00 - 18:00

08:00 - 12:00

Gesloten

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

Vitel_089_20211008_IMG_9517.jpg

Review

Er wordt goed de tijd voor je genomen. Ook voor vragen voor of na de afspraak kan je terecht via email of whatsapp."
bottom of page