Wat heb je nodig? (voor 1 persoon)
• 75 gram volkoren penne
• 30 gram groene pesto
• 30 ml alpro cuisine light
• 75 gram rundercarpaccio
• 150 gram courgette
• 100 gram cherrytomaatjes
• 1 bosui
• 30 gram rucola
• 5 gram pijnboompitten
• 15 ml remia frites lijn mengen met 5 gram truffelmayonaise
Hoe maak je het?
1. Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze en snijd ondertussen de courgette in partjes en de cherrytomaatjes doormidden.
2. Bak de courgette op middelhoog vuur voor +- 10 minuten en voeg hierna de pasta, pesto en alpro cuisine toe. Meng goed door elkaar en voeg als laatste de cherrytomaatjes toe.
3. Bekleed een diep bord met de rucola en verdeel hierover de pasta.
4. Verdeel hier vervolgens de carpaccio over en meng daarna de friteslijn en truffelmayonaise door elkaar en doe deze over de carpaccio.
5. Verdeel hier nog de pijnboompitten en bosui over een eet smakelijk!
Voedingswaarde:
Energie: 585 kcal
Vet: 20 gram
Verzadigd vet: 3 gram
Koolhydraten: 62 gram
Eiwit: 33 gram
Vezels: 10 gram
Zout: 1,4 gram