top of page

Een persoonlijke werkwijze

Bij Dietistenpraktijk Vitel onderscheiden we ons met een frisse aanpak voor gezonde voeding en levensstijl. Als diëtisten met een unieke visie staan we klaar om je te begeleiden bij het realiseren van persoonlijke doelen. Maak een afspraak en ontdek hoe onze unieke aanpak jouw kan helpen te bereiken wat je echt belangrijk vindt. Bij Dietistenpraktijk Vitel gaat het niet alleen om wat je eet, maar ook om hoe we samen jouw doelen bereiken.
Aanmelding

Aanmelding

Vitel_046_20211008_IMG_8848.jpg

Diëtistenpraktijk Vitel heeft haar deuren altijd open staan. Wij zijn maandag tot en met zaterdag bereikbaar. Voor een aanmelding hebben we slechts NAW- en contactgegevens nodig. Vanuit hier kan een eerste consult worden ingepland. Hierbij is geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Daarnaast zijn wij uiteraard benieuwd naar de reden van aanmelding, zodat wij u zo persoonlijk mogelijk kunnen adviseren.

Intake

Intake

Na de aanmelding nodigen we u uit bij de vestiging naar keuze: Haaren, Oisterwijk, Helvoirt, Moergestel of via beeldbellen. Afspraken kunnen met een verwijzing ook bij u thuis plaatsvinden. Tijdens het intakegesprek zullen we dieper ingaan op uw huidige situatie. Hierbij zullen we samen tot een plan komen om u verder te kunnen helpen. Omdat ieder persoon een ander leven leidt kijken we naar een eet- en bewegingspatroon en gedragsdoelen die bij u passen.​ Gebruikelijk is dat we tijdens het eerste consult een vervolgafspraak plannen. Ook worden de doelen van de behandeling besproken, zodat we binnen een reële periode uw resultaten kunnen evalueren. Onze flexibele en persoonlijke werkwijze stelt ons in staat om dit plan ten alle tijde aan te passen naar uw persoonlijke  situatie. 

Vitel_051_20211008_IMG_8905.jpg
Behandeling

Behandeling

Vitel_062_20211008_IMG_9056.jpg

Vanuit uw intakegesprek zullen we naar wens een nieuwe afspraak inplannen. Deze afspraken duren gemiddeld een kwartier tot half uur. Ook hier kunnen wij ons uiteraard flexibel opstellen, aangezien elk levensstijl plan een andere manier van begeleiden nodig heeft. Tijdens deze consulten zullen we de voortgang van uw plan en doelen bespreken. Daarnaast bekijken we ook eventuele valkuilen en hoe we deze kunnen aanpakken. Bovendien leent een consult zich tot de perfecte gelegenheid om vragen te stellen of dingen te bespreken waar u mee worstelt. 

Voorlichting

Voorlichting

Vitel staat altijd open om haar patiënten ten allen tijde te assisteren en te voorzien van informatie om uw doelen met succes te behalen. Telefonisch, per mail en zelfs via Whatsapp kunt u zowel voor, tijdens en na een behandeling bij ons terecht met vragen. Wij helpen u graag om uw doelen te behalen. 

 

 

Vitel_058_20211008_IMG_8985.jpg
bottom of page