top of page
  • Writer's pictureDiëtist Vitel

Gastblog: Review van verschillende koolhydraatarme producten
Hoi! ik ben Sharon, 25 lentes jong en sinds augustus eet ik koolhydraatarm. Hiermee ben ik inmiddels 10 kg afgevallen and still going strong! Uiteraard met de hulp van diëtist Vitel!

Ik heb zojuist een aantal koolhydraatarme producten binnengekregen die ik graag wilde testen. Daarbij schrijf ik graag op of het de moeite waard is om te kopen, zodat jullie in ieder geval niet onnodig geld uit hoeven te geven. De producten komen van de site www.dieetwebshop.nl. Alles wat besteld is was binnen 1 dag in huis!


Als eerste heb ik een broodje geprobeerd, op de site te vinden als ‘feeling OK sandwich start’.

Ik heb het broodje getest tijdens het avondeten, namelijk als ‘broodje hamburger’.

Het broodje voelt een beetje aan als zo’n broodje dat je ook in het vliegtuig geserveerd krijgt.. en zo ruikt ie ook. Misschien raad je het al, maar zo smaakt ie ook..


Nou vind ik het meeste eten wat je in het vliegtuig geserveerd krijgt niet om op te eten en eet ik daarom meestal alleen het broodje met wat boter.. best te eten dus als je het mij vraagt. Daar is dan ook alles mee gezegd, ‘te eten’. Het is zeker niet mijn favoriet en voor de prijs kun je veel beter krijgen.

Misschien komt het idee wel van de gedachten aan het vliegtuig, maar ik vind het meer een noodgevallen broodje voor op vakantie.. voor als je trek hebt in iets van brood, maar de verpakking bijvoorbeeld niet kan lezen. Dit broodje is namelijk per stuk verpakt, is direct eetbaar én is lang houdbaar.

Verder zou ik het hier thuis in Nederland houden op de koolhydraatarme broodjes van bijvoorbeeld bakkerij ‘t stoepje (markt), met maar 2,45 gr koolhydraten per broodje of van bakkerij Coppens (Helvoirt) van 10 gr per broodje. Allebei een heel goed alternatief én ook nog eens een stukje lekkerder dan dit broodje.


Dit was hem voor deze week, tot de volgende!

18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page