top of page
  • Writer's pictureDiëtist Vitel

Corona update 11 Mei 2020Wat een fijn nieuws: vanaf 11 mei mag de praktijk weer open!


Natuurlijk heb ik de afgelopen maanden niet stil gezeten, maar ik ben heel blij dat ik vanaf volgende week weer in de praktijk aan het werk mag.


Een aantal dingen zullen belangrijk zijn:

- Kom alleen naar een afspraak, met uitzondering van begeleiding of ouders van kinderen. - Kom enkel naar een afspraak wanneer u geen klachten heeft. - Kom niet naar een afspraak als een van uw gezinsleden positief getest is op het corona virus. - Kom op tijd. Er zal voldoende tijd tussen de afspraken gepland worden zodat u niemand tegenkomt en geen gebruik hoeft te maken van de wachtkamer. Als u toch te vroeg bent vraag ik u buiten of in de auto te wachten. - In de praktijk zijn mogelijkheden om uw handen te desinfecteren. In de spreekkamer hangt plexiglas en kunnen de handen gewassen worden. Dit kan ook op het toilet.


Daarnaast gelden natuurlijk ook nog algemene regels van het RIVM: - Geen handen geven. - Regelmatig handen wassen en afdrogen met papieren zakdoeken. - Hoesten en niezen in de elleboog. - Papieren zakdoekjes gebruiken. - houd de 1,5 mtr. afstand


Afspraken kunnen ten alle tijden ook nog telefonisch of via videobellen.


Hopelijk tot snel!

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page