• Dietistvitel

Corona update 4 Mei 2020

We wachten nog geduldig af.

Afgelopen week is er een nieuw advies uitgebracht om de paramedische zorg te kunnen gaan opschalen. Helaas is hierin nog steeds het advies om de consulten zo veel mogelijk telefonisch voort te zetten. Alleen wanneer dit niet mogelijk is of bij medische noodzaak, mag ik een consult in de praktijk laten plaatsvinden.

Ik ga dus nog even door in mijn "call center" en ik hoop u zo snel mogelijk weer in de praktijk te kunnen ontvangen!
1 view0 comments

Recent Posts

See All

Corona update 25 maart 2020

Praktijk gesloten I.V.M. het corona virus heb ik moeten besluiten al mijn werkzaamheden telefonisch voort te zetten. Dit is voor de nu de beste manier om de risico’s zo klein mogelijk te houden. Gepla

VOLG VITEL 

  • LinkedIn - Black Circle

Tel: 06-15084163

Aangesloten bij:

© 2023 by The Plan. Proudly created with Wix.com