Appeltaart baked oats
- Diëtist Vitel
- Jan 30, 2024
- 1 min read

Wat heb je nodig?
• 40 gram havermout
• 20 gram eiwitpoeder
• 1 ei
• 80 ml ongezoete amandelmelk
• 1/2 appel
• 10 gram rozijnen
• 1 theelepel vanille aroma
• 1 theelepel bakpoeder
• 2 theelepels kaneel
Hoe maak je het?
1. Snijd de appel in kleine blokjes en verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Doe alle ingrediënten in een blender behalve (1 theelepel kaneel overhouden) en mix tot 1 geheel.
3. Voeg de helft van de appeltjes en rozijnen toe aan het mengsel en roer goed door elkaar.
4. Doe het mengsel in een ovenschaaltje en top af met de andere helft van de appeltjes en 1 theelepel kaneel.
5. Zet het schaaltje in een oven voor 25-30 minuten.
6. Eet smakelijk!
Voedingswaarde:
Energie: 370 kcal
Vet: 9 gram
Verzadigd vet: 2 gram
Koolhydraten: 42 gram
Eiwit: 29 gram
Vezels: 5 gram
Zout: 1,5 gram
Comments