top of page

Hier krijgt u het juiste voedingsadvies in Haaren

"Diëtistenpraktijk Vitel hulp bij het veranderen van jouw levensstijl. Samen kunnen we werken aan een vitale verbetering van het gehele plaatje"

Bent u benieuwd waar u voedingsadvies in Haaren kunt krijgen? Dan kunt u het beste eens Diëtist Vitel bezoeken. Hier kunnen we u voedingsadvies op maat geven. Wanneer u voedingsadvies aanvraagt is het belangrijk dat u dit bij een specialist doet. Het perfecte dieet verschilt natuurlijk enorm per persoon. Zo zijn er bijvoorbeeld veel mensen die last hebben van bepaalde gezondheidsproblemen. Wist u dat uw voeding de symptomen van veel bekende gezondheidsproblemen kan verminderen? Andersom kan een slechte voeding in veel gevallen ook symptomen verergeren of zelfs de oorzaak zijn van bepaalde kwalen.

 

Bij Diëtist Vitel zijn we in staat om  in veel gevallen een passend dieet te geven. vraagt u zich af of u eet volgens uw behoefte? Dan kan ik een dieet maken dat precies bij uw situatie past. in de meeste gevallen heeft u geen verwijsbrief nodig van uw huisarts. We zijn uiteraard wel benieuwd naar de reden waarom u langs wil komen/een dieet wilt. Op deze manier kan ik een zeer persoonlijk dieet voor u samenstellen. Wilt u bijvoorbeeld een dieet volgen omdat u last heeft van overgewicht? Of heeft u juist last van ondervoeding? Wie kunnen voor iedereen een passend dieet bedenken. Op deze manier zal u uw gezondheid snel kunnen verbeteren.

Wie kunnen het beste voor voedingsadvies in Haaren bij mij terecht?

 

Voor voedingsadvies in Haaren kan vrijwel iedereen bij mij terecht. Wist u dat heel veel mensen die hun gezondheid belangrijk vinden een dieet volgen? Denkt u bijvoorbeeld maar aan topsporters, deze volgen vrijwel allemaal een strikt dieet. Naast topsporters of fanatieke sporters kiezen ook veel andere mensen ervoor om een goed dieet te volgen. Ook mensen die slecht tegen bepaalde voedingsmiddelen kunnen dit is niet echt een keuze er vaak voor om een dieet te volgen. Als u bijvoorbeeld slecht tegen zuivelproducten kunt, is het belangrijk een passend dieet  dat volwaardig is aan uw behoefte. Een diëtist houdt rekening met uw persoonlijke situatie. Alleen door middel van een persoonlijke aanpak kunt u een goed dieet krijgen.

FoodFigures_vraagff.jpg

Woont u in Haaren of omgeving en bent u benieuwd of we u het juiste voedingsadvies kunnen geven? We kunnen het u dan zeker aanraden om eens op een intakegesprek te komen. Heeft u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op, u kunt mij zowel bellen als e-mailen. We staan ervoor open om uw vragen te beantwoorden.

bottom of page