top of page
Diëtist Vitel is een jonge, frisse diëtistenpraktijk waar een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staat. Hier staat de deur altijd voor iedereen open. Door een passend en gericht advies helpt Vitel u met het behalen  van uw doelen.

Over Vitel 

Vitel_003_20211008_IMG_8243_edited.png

Ellen van de Ven

Mijn naam is Ellen van de Ven. In Juli 2018 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de opleiding Voeding en Diëtetiek op de HAN. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in het ziekenhuis en in een zelfstandige diëtistenpraktijk.

 

Daarnaast heb ik ervaring opgedaan als leefstijlcoach en heb ik geleerd mensen te helpen met het behalen van hun eigen doelen. Dit heeft mij geïnspireerd om van mijn passie mijn werk te maken. Vanuit deze gedachte ben ik in 2018 diëtistenpraktijk Vitel gestart.

Door samen met u op zoek te gaan naar uw persoonlijke ontwikkelingsplan en knelpunten kunnen we tot een oplossing komen, passend bij uw situatie. Het zoeken naar uw persoonlijke knelpunten zorgt ervoor dat u naar huis kunt gaan met praktische tips en adviezen. Ik zal u begeleiden in het behalen en behouden van uw persoonlijke levensstijl plan. 

Telefoonnummer: 06-15084163

Juul Wolfs

Mijn naam is Juul Wolfs. In juli 2021 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de opleiding Voeding en Diëtetiek op de HAN University of Applied Sciences. Ik heb tijdens de opleiding ervaring op gedaan in de (top)sportwereld tijdens mijn stage bij de KNVB en FC Utrecht.

 

Ik heb geleerd om mensen te helpen met het behalen van hun (sport)doelen maar ook heb ik veel geleerd over leefstijlcoaching. Ook heb ik  de post-hbo 'kindervoeding en kinderdiëtetiek' afgerond waarbij meer kennis op heb gedaan over het behandelen van kinderen.

Door mijn persoonlijke aanpak en expertise kunnen we samen opzoek gaan naar een oplossing om uw doel te behalen op zowel sportgebied als op het gebied van leefstijlverandering.  

Telefoonnummer: 06-86838688

Vitel_068_20211008_IMG_9169_edited.jpg
bottom of page