top of page
Diëtist Vitel is een jonge, frisse diëtistenpraktijk, gevestigd in Haaren, Helvoirt, Oisterwijk en Moergestel, waar een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staat. Hier staat de deur altijd voor iedereen open. Door een passend en gericht advies helpt Vitel u met het behalen  van uw doelen.

Over Vitel 

Ellen Lammers - van de Ven

Ellen Lammers - van de Ven
Vitel_003_20211008_IMG_8243_edited.png

Mijn naam is Ellen van de Ven. In Juli 2018 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de opleiding Voeding en Diëtetiek op de HAN. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in het ziekenhuis en in een zelfstandige diëtistenpraktijk.

 

Daarnaast heb ik ervaring opgedaan als leefstijlcoach en heb ik geleerd mensen te helpen met het behalen van hun eigen doelen. Dit heeft mij geïnspireerd om van mijn passie mijn werk te maken. Vanuit deze gedachte ben ik in 2018 diëtistenpraktijk Vitel gestart.

Voor en tijdens mijn opleiding als diëtist heb ik meer dan 10 jaar werkervaring opgedaan in horeca. Mede hierdoor ben ik ervan overtuigd dat gezond eten zeker ook lekker kan zijn! 

In mijn werk als diëtist haal ik enorm veel energie uit het helpen van mensen met alle vragen rondom voeding en leefstijl. Onder het motto niks moet, alles mag, help ik ook graag jou!

Telefoonnummer: 06-15084163

Juul Wolfs

Juul Wolfs

Mijn naam is Juul Wolfs. In juli 2021 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de opleiding Voeding en Diëtetiek op de HAN. Tijdens de opleiding heb ik ervaring opgedaan in de (top)sportwereld gedurende mijn stage bij de KNVB en FC Utrecht. Naast mijn werk in de praktijk werk ik ook als sportdiëtist bij de Willem II Jeugdopleiding en bij de Tilburg Trappers.

 

Daarnaast heb ik ook veel geleerd over leefstijlcoaching door mijn specialisatie in ACT & leefstijl. Mijn doel is om je bewust te maken van jouw gedrag, emoties en patronen die zijn gaan voelen als een ‘gewoonte’. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen gedrag en denkproces en ontstaan mogelijkheden om jouw doelen deze keer écht te behalen.

 

Als kinderdiëtist zie ik ook veel kinderen in de praktijk. Ik werk met veel plezier samen met ouders en kind om gezonde eetgewoonten te bevorderen en eventuele voedingsuitdagingen aan te pakken!

 

Door mijn persoonlijke aanpak en expertise kunnen we samen opzoek gaan naar de juiste manier om uw doel te behalen!

Telefoonnummer: 06-86838688

Vitel_068_20211008_IMG_9169_edited.jpg
bottom of page