Een diëtistenpraktijk in Wijchen

"Diëtistenpraktijk Vitel hulp bij het veranderen van jouw levensstijl. Samen kunnen we werken aan een vitale verbetering van het gehele plaatje"

Bent u op zoek naar een goede diëtistenpraktijk in Wijchen? Dan bent u op de juiste pagina terechtgekomen! De voeding is erg belangrijk en steeds meer mensen lijken dit te gaan beseffen. Een betere voeding kan veel bijdragen aan een betere gezondheid. Zo volgen vrijwel alle fanatieke sporters een strak dieet, maar ook mensen die last hebben van een ziekte kunnen veel baat hebben bij het juiste dieet. We kunnen het u zeker aanraden om niet zomaar een dieet te volgen, maar om een dieet op maat te laten maken. Op deze manier weet u zeker dat het dieet bij uw situatie past. 

Een passend dieet is zeer belangrijk. Vooral als uw gezondheid niet helemaal goed is, dan kan een goed dieet u helpen. Heeft u bijvoorbeeld last van een hart- of vaatziekte? Dan kan een dieet de symptomen hiervan in veel gevallen verminderen. Heeft u last van een hoge bloeddruk of een te hoog cholesterol? Dan zal een verbeterd voedingsschema dit kunnen verbeteren. Ook bij obesitas, ondergewicht en overgewicht is een dieet zeer belangrijk. Heeft u een intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen? (dietist kan helpen met het vinden van overgevoeligheid en daarbij een passend dieet). We kunnen een passend dieet voor u maken. 
 

Een diëtistenpraktijk in Wijchen met ervaring

 

Diëtist Vitel is een diëtistenpraktijk in Wijchen met (net afgestudeerd, meer iets in de trend van: op de hoogte van de laatste ontwikkelingen). We helpen hier dagelijks cliënten die een voedingsschema op maat laten maken. Hierbij houden we rekening met de situatie van de cliënt.

 

Ook bieden we in onze dietistenpraktijk leefstijl coaching aan. Hierbij helpen we u om een gezondere leefstijl te realiseren. We kunnen iedereen aanraden om een goed dieet te volgen, maar in bepaalde situaties is dit natuurlijk nog belangrijker. Heeft u bijvoorbeeld last van diabetes? Dan is het essentieel dat u een dieet volgt! Ik raad het u aan om eens onze dietistenpraktijk in Wijchen te bezoeken als u hierin geïnteresseerd bent.

vastgestelde-verschillende-voedselgezond

Bent u benieuwd of ik een passend dieet voor u kan maken? Kijkt u dan eens op onze homepage. Wilt u eerst graag meer weten over onze werkwijze? Dan kunnen we u aanraden om eens op de pagina werkwijze te kijken. Hier leest u precies hoe we te werk gaan wanneer ik een dieet voor u ga maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan raad ik u aan om eens contact met mij op te nemen. Ik sta er altijd voor open om uw vragen te beantwoorden.