Bent u nog op zoek naar een diëtist in Wijchen?

"Diëtistenpraktijk Vitel hulp bij het veranderen van jouw levensstijl. Samen kunnen we werken aan een vitale verbetering van het gehele plaatje"

Als u op zoek bent naar een diëtist in Wijchen, dan bent u bij diëtistenpraktijk Vitel aan het juiste adres. Uw voeding heeft veel invloed op uw gezondheid. Veel mensen hebben het idee dat een dieet alleen bestemd is voor mensen met overgewicht. Alhoewel een dieet ook tegen overgewicht zeer effectief kan zijn, is dit zeker niet het enige waarbij een dieet veel invloed kan hebben.

 

Zo kan een goed dieet bijvoorbeeld erg belangrijk zijn voor iemand die last heeft van een hart- en vaatziekte. Behalve bij kwaaltjes en ziektes, kiezen veel vrouwen er bijvoorbeeld ook voor om een dieet te volgen wanneer ze zwanger zijn. Een dieet is eigenlijk geschikt voor iedereen die graag iets gezonder wil leven. Niet iedereen heeft dezelfde doelen, daarom is het verstandig om een dieet op maat te laten maken. Bij diëtistenpraktijk Vitel kunnen we een goed dieet samenstellen, speciaal voor u. Op deze manier kunnen we u helpen om uw doelen te bereiken op een gezonde manier. Of u nou wilt afvallen, aankomen of eten volgens uw behoefte, Ik kan u helpen.

De perfecte diëtist in Wijchen

 

Bij diëtistenpraktijk Vitel wordt er gebruik gemaakt van een persoonlijke aanpak. Dit is natuurlijk erg belangrijk, aangezien een dieet op maat gemaakt moet worden. Bij Vitel gaat de diëtist met u na wat precies uw doelen zijn. Er wordt goed nagedacht over uw gezondheid en het dieet dat hier het beste bij past. Zo zal het dieet voor iemand met ondervoeding er bijvoorbeeld heel anders uitzien dan het dieet van iemand met overgewicht. Het zal u verbazen hoeveel invloed uw dieet kan hebben op uw gezondheid!

 

voeding-fitness.jpg

Een dieet is echter ook zeer geschikt voor oudere mensen. In deze leeftijdscategorie kan een dieet veel invloed hebben. Wist u bijvoorbeeld dat het verstandig is om mensen met dementie (botontkalking/osteoporose) een speciaal dieet te geven? De juiste voeding is voor iedereen zeer belangrijk, maar bij jonge kinderen, ouderen en zieke mensen is dit nog belangrijker! Merkt u dat uw voeding beter zou kunnen? Dan kunnen we u aanraden om eens bij mij langs te komen. Voor een goede diëtist in Wijchen bent u bij onze diëtistenpraktijk aan het juiste adres.